top of page

SANITÁRNE ČISTENIE

Čisté a atraktívne sanitárne priestory sú charakteristickým znakom každého dobre prevádzkovaného objektu. Upratovanienamieru ponúka inteligentné výrobky, vďaka ktorým budú vaše sanitárne priestory vynikajúco čisté.

ÚLOHY A VÝZVY


Sanitárne čistenie

Vodovodné armatúry sú zvyčajne vystavené silnej premávke a návštevníci prichádzajú do priameho kontaktu s mnohými povrchmi. Preto je potrebné venovať väčšiu pozornosť dôkladnému a hygienickému čisteniu.

Rôzne povrchové úpravy, napr. Štruktúrované dlaždice. K usadzovaniu nečistôt dochádza v oblastiach, ktoré sú počas čistenia ťažko prístupné. Vyžaduje sa dávkovanie a požívateľná náplň a príslušné výrobky sa musia prepravovať na miesto použitia. V sanitárnych priestoroch sa na dosiahnutie hygienických výsledkov odporúča aj farebne označené čistenie povrchov.



RIEŠENIE Cormen CN

Nájdete tu aj návrhy produktov pre túto oblasť, aby ste splnili vyššie uvedené dôsledky pri čistení sanitárnych zariadení. Upozorňujeme, že ide iba o dodávku. Radi vám poradíme, aké správne riešenie pre vašu budovu, kanceláriu alebo iný objekt.

kontaktujte nás na: info@upratovanienamieru.sk, 0948 106 458


Premyslený koncept čistiaceho systému Cormen je univerzálne použiteľný. Ponúka funkčné, ekonomicky a ergonomicky presvedčivé, technicky spoľahlivé riešenie pre všetky povrchy.

Vozík Cormen-upratovanie optimalizuje pracovné postupy s veľkou starostlivosťou a detailmi. Vďaka obojstrannému krytu rieši mokré a suché stieranie v jednom kroku.






Na sanitárne čistenie odporúčame chémiu, ktorú nájdete priamo v našom E-shope.

Značka Krystal sa zaraďuje do basic chémie, ktorá je nenáročná na financie ale zároveň dôsledná na čistenie. V porovnaní s bežnými značkami volne zakúpiteľné v supermarketoch, značka Krystal prevyšuje.



24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page